Trajtimi i thirrjeve 24/7 është edhe më i rëndësishëm në industritë e rregulluara si shërbimet financiare apo ligjore. Kur jeni të zënë ose jashtë zyrës, telefonatat tuaja trajtohen me efikasitet dhe kujdes. Ju mund të jeni të sigurt se agjentët e trajnuar të thirrjeve i menaxhojnë vazhdimisht thirrjet sipas rregulloreve të pajtueshmërisë dhe standardeve të biznesit tuaj.
Lexo më shumë
Rritja e efikasitetit dhe produktivitetit.
Nëse po kërkoni të përmirësoni produktivitetin e biznesit tuaj, një shërbim i përgjigjes për biznesin e vogël mund të ndihmojë.
Përmirësimi i kohës suaj të përgjigjes dhe aksesit Baza e të dhënave specifike sipas industrisë padyshim që përmirëson përvojën tuaj të klientit. Siç e kemi përmendur, burimet e kufizuara të personelit janë shpesh një çështje për t'u bërë një biznes më i aksesueshëm. Ekipi juaj ekzistues ka të ngjarë të merret me aktivitetet kryesore të biznesit dhe është shumë i zënë për t'u telefonuar vazhdimisht në terren.
Rezultatet e zakonshme përfshijnë vonesa në adresimin e nevojave të klientëve – duke barazuar klientët e frustruar dhe të pakënaqur. Dhe kjo është para se të diskutojmë klientët e mundshëm. Nëse ata nuk mund të arrijnë biznesin tuaj jashtë orarit, ata do të shkojnë drejtpërdrejt në konkurrencën tuaj. Këto mundësi të humbura i kushtojnë para kompanisë suaj dhe ndikojnë në potencialin tuaj të rritjes.
Shërbimet e përgjigjes së telefonatave pas orarit të punës i kapërcejnë këto sfida. Një kanal i dedikuar për mbështetjen e klientit është krijuar për të trajtuar telefonatat jashtë orarit të rregullt të punës. Kjo qasje i liron kohën e ekipit tuaj për t'u fokusuar në detyra thelbësore si zhvillimi i produktit dhe iniciativat e marketingut.
Cilin biznes mendoni se do të zgjedhin perspektivat tuaja?
-