O a suiga ile tulafono fou ole franchise?

Solve china dataset issues with shared expertise and innovation.
Post Reply
aysha660

O a suiga ile tulafono fou ole franchise?

Post by aysha660 »

E te iloa le tulafono fou o le franchise lea na amata faamamaluina i le 2020? O le toʻatele o tagata o loʻo mafaufau e faʻatau se franchise poʻo le tatalaina o se tasi e le o iloa lava tulafono fou.

O le manatu e faapea, o le alu atu i se pisinisi, po o le a lava, e taua le iloa tonu o ana tulafono ina ia aua nei faia ni mea sese.

Faatasi ai ma lenei mea i le mafaufau, i aso nei na filifili RCKY e faʻamatala saʻo mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le tulafono fou faʻamaonia ma ona suiga. Mulimuli mai le taimi nei.

O le a le tulafono fou o le franchise?
O le tulafono fou o le franchise, tulafono lisi numera telefoni feaveai numera 13966/2019 , na amata faamamaluina ia Mati 2020, ina ua faʻatagaina e suitulaga i le tulafono numera 9855 o le 1994.

O lenei tulafono fou e faʻamalosia ai franchise uma o loʻo galulue i Pasila e toe iloilo ma faʻafouina a latou pepa faʻatulafonoina, aemaise lava mea e tuʻuina atu i le sui tauva.

Image

O le fa'amoemoe o lenei tulafono o le fa'atuputeleina lea o le fa'amaoniaina o le sa'olotoga, ma fa'afaigofie ai le fa'asoaina atu o fa'amatalaga, sa'o ma manino.

O le mea lea, o le suiga autu o le faia lea o le franchise ofo circular (COF) o se pepa sili atu ona auiliili nai lo le taimi muamua, mo le manuia o le franchisee.

O suiga autu ile COF
Va'ai i lalo po'o a suiga tetele na tupu ile COF.

1. Fa'afeso'ota'i o tagata fai sa'o
O se tasi o suiga tele ua faia e le tulafono fou o le franchise o le tatau lea ona faailoa atu faamatalaga o fesootaiga a tagata uma o loo iai nei franchise ma i latou ua faaui i tua mai le fesootaiga.

I lenei tulaga, aʻo leʻi faia le suiga e naʻo le faʻailoa atu ia i latou na alu ese mai le fesoʻotaʻiga i le 12 masina talu ai. I le taimi nei, ua siitia le vaitaimi i le 24 masina .

I lenei auala, e mafai e le franchisee fou ona taumafai e suʻe atili e uiga i mafuaʻaga na mafua ai ona le faʻamaonia e le isi tagata ma faʻatusatusa i latou i tulaga o loʻo iai nei.

2. Tulafono fa'atauvaga i le va o iunite fa'apitoa
E masani ona tupu e tele iunite o le franchise tutusa e latalata le tasi i le isi . E tupu tele lenei mea i franchise e faigofie ona faʻapipiʻi.

Ae ui i lea, o le taimi nei, e manaʻomia e le au fai pisinisi ona matua manino e uiga i tulafono o le tauvaga i le va o iunite lata ane, puipuia le le saʻo poʻo isi faʻafitauli.

3. Faʻamatalaga saʻo o aʻoaʻoga a le franchisor
O se tasi o matafaioi autu o le franchise o le ofoina atu lea o aʻoaʻoga talafeagai i ana franchisees, aʻoaʻo i latou i mea uma latou te manaʻomia e manuia ai .

I le taimi nei, faʻatasi ai ma le tulafono fou o le franchising, e manaʻomia e faʻailoga ona ofoina atu faʻamatalaga auiliili atili o aʻoaʻoga, e aofia ai le umi, anotusi ma tau, pe a iai.

4. E leai se mafutaga fa'afaigaluega i le va o le franchisor ma le franchisee
O se tasi o mataupu e mafua ai le tele o masalosaloga i tagata o loʻo mananaʻo e teu faʻafaigaluega i se franchise o mataupu tau galuega o loʻo aʻafia ai i lenei mea. Pe o iai i latou?

E tusa ai ma le tulafono fou o le franchise, soʻo se mafutaga faʻafaigaluega i le va o le franchisee ma le franchisor e faʻaauau pea ona leai. Ua na'o se mafutaga faapisinisi.

I le faatinoga, o lona uiga e malamalama le franchisee e le mafai ona ia molia le franchisor e uiga i tulaga faigaluega , ona e malie i le konekarate franchise.

O lenei faauigaga e taua ona o nisi franchisee atonu e manatu ona latou te totogiina pili i le franchisor e mafua ai ona latou nafa ma mea uma, ma e le moni lena mea.

5. E uiga i le Pulega o Tagata Faigaluega
Ae e tusa ai ma sootaga tau galuega, o se mea ua matua manino mai i le tulafono fou o le franchise e faapea o le franchisor e leai se pulega e uiga i tagata faigaluega a le franchisee.

O lona uiga o le iunite fa'akalamu e tatau ona nafa ma ana tagata faigaluega , aemaise lava i aia tatau a tagata faigaluega.

O lona uiga foi e le mafai e le franchisor ona faʻalavelave i le filifilia o nei tagata faigaluega pe faʻalavelave i lo latou faʻateʻaina mai le iunite fesoʻotaʻiga.

6. E uiga i le tulaga faapisinisi
E tele faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e naʻo le faʻatau atu o latou faʻailoga, aʻoaʻoga poʻo le lagolago, e aunoa ma le popole i faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le fausaga o le franchisee .

I le isi itu, o le tulafono fou o le franchisor, ua avea ma aia tatau a le franchisor le lisi o latou lava meatotino i le franchisee, o le a totogi le lisi i le franchisor.

Ae ui i lea, e taua tele o le tau o le sublease totogi e le faʻaleagaina ai le pulega o le franchise unit , a leai e le mafai ona faia le maliega.

7. Fa'ailoga o le i ai o se fa'alapotopotoga fai sa'oloto
E tusa ai ma le tulafono fou o le franchise, e manaʻomia e le COF ona faʻamaonia ma talanoa e uiga i le iai o faʻalapotopotoga poʻo fono.

E taua lenei fua ina ia iloa ai e le pule o le franchise po o ai e mafai ona ia liliu i ai e foia soo se mataupu faaletulafono e ono tulai mai i le taimi o le mafutaga ma le franchisor.

O isi suiga
O isi suiga taua na faia fa'afetai i le tulafono fou o le franchise na fa'atatau i vaega nei:

Tulafono fa'aliliu ma fa'asologa ;
Manatu o le faia o se sala tupe ;
Ole iai ole fa'atauga maualalo .
I soo se tulaga, o le mea sili o le tilotilo i le tulafono atoa iinei , e foia ai soʻo se masalosaloga e ono tulaʻi mai.

E aoga le avea ma se franchisee?
Ma le mea mulimuli, a maeʻa ona suʻesuʻeina suiga na tupu faʻafetai i le tulafono fou o le franchise, e tele le aufaipisinisi atonu e iu lava ina fesili ifo ia i latou lava: E aoga le avea ma franchisee?

Muamua, o le taliina o lenei fesili o se mea atonu e manaʻomia ai sina mafaufauga. E mafua ona o le avea ma franchisee e le ese tele mai le tatalaina o lau lava pisinisi .

I tulaga uma e lua e tatau ona i ai se agaga faʻapisinisi, faʻatatau i tulaga lamatia ma sauni e iu lava ina toilalo i lau taumafaiga e fai lau lava pisinisi.

I le taʻua ai o lena mea, o se mea moni foi o franchise ua uma ona faʻapipiʻiina pisinisi na lelei galuega i le taimi ua tuanaʻi ma e foliga mai e sili atu le lelei pe a fai tutusa.

Faatasi ai ma lenei tulafono fou franchise e sili atu ona faigofie mo tagata fiafia e tatala se franchise ma faia le filifiliga sili e uiga i le franchise e filifili.

Na e fiafia i lenei anotusi? Faʻaaoga la le avanoa e faʻaopoopo ai le RCKY blog i lau lisi e sili ona e fiafia i ai, matou te lafoina i taimi uma mea fou taua.

tatala le franchise , faatau se franchise , masalosalo masalosalo , franchise taugofie , franchise manuia , franchise taugofie , seti se franchise
Post Reply