Cilat janë përfitimet e përdorimit të SEO?
Ka një arsye të mirë që shumë kompani kanë ekspertë të SEO në ekipin e tyre dhe shpenzojnë burime dhe para për të përdorur taktikën në aktivitetet e marketingut - funksionon!
Le të shohim katër nga Të dhënat e Telegramit përfitimet më të mëdha të përdorimit të SEO dhe ndikimin e tij në trafikun e internetit dhe drejtimet.
Një nga funksionet më të rëndësishme të SEO është të rrisë dukshmërinë tuaj, që do të thotë ta lehtësoni mundësinë për t'ju gjetur ju kur kërkojnë diçka që ju keni për të ofruar. Dukshmëria lidhet drejtpërdrejt me renditjen tuaj.
Sa më i lartë të renditeni në një faqe të rezultateve të motorit të kërkimit (SERP), aq më shumë gjasa do t'ju shohin perspektivat dhe do të klikojnë në faqen tuaj, kështu që është thelbësore të rrisni renditjen e faqeve tuaja organike.
Për shembull, kohët e fundit kemi përditësuar një blog me performancë të lartë mbi statistikat e influencuesve që kishin rënë në renditje. Duke përditësuar përmbajtjen me informacione dhe statistika të reja, blogu tani zë vendin e parë në Google.
Pamja e ekranit të SERP që tregon blogun DMI në krye
Sa më efektive të bëhen përpjekjet tuaja për SEO, aq më i lartë është renditja dhe shikueshmëria juaj më e mirë, gjë që është veçanërisht e rëndësishme kur mendoni se një e katërta e përdoruesve të internetit nuk klikon kurrë pas SERP-së së parë sipas 'Raportit të gjendjes së marketingut dhe tendencave 2024'.
1. SEO rrit dukshmërinë dhe përmirëson renditjen
-