Shërbimet e telemarketingut janë përdorur prej kohësh për të zhvilluar drejtues të kualifikuar. Gjenerimi i plumbit është çelësi i rritjes së biznesit dhe me telemarketing, shërbimet e gjenerimit të plumbit ofrojnë cilësi dhe sasi për të pasur sukses. Telemarketingu nga biznesi në biznes ose B2B fokusohet në zhvillimin e drejtimeve midis klientëve dhe jo konsumatorëve, dhe kjo mund të ketë një ndikim të thellë në rritjen strategjike të biznesit. Telemarketing B2B është një zgjidhje efektive dhe me kosto efektive për të përmirësuar fushatat tuaja të shitjeve - një zgjidhje që prodhon rezultate reale. Në këtë udhëzues, ne do të ndajmë praktikat më të mira për shfrytëzimin e fuqisë së telemarketingut B2B në gjenerimin e plumbave për kompaninë tuaj.
Çfarë është Telemarketing B2B?
Telemarketing është praktikë e kontaktit me klientët ose Blini të dhëna për Telemarketing individët që përdorin telefonin. Praktikat tradicionale përfshijnë të ashtuquajturat “ thirrjet e ftohta ”, ku tregtarët e telemarketeve përpiqen të lidhen me njerëzit për qëllime shitjeje. Telefonatat e ftohta shpesh përdorin lista të përgatitura njerëzish, të tilla si drejtoritë e librave të telefonit.
Telemarketingu B2B është i ndryshëm dhe shumë më i avancuar sesa praktikat tradicionale të telemarketingut. Në një fushatë tipike, ekspertët me përvojë të telemarketingut nuk po bëjnë thirrje shitjesh; përkundrazi, ata po lidhen me palët e interesuara për të gjeneruar drejtime cilësore. Ekipi në marketingun B2B lejon personelin e shitjeve të fokusohet në atë që ata bëjnë më mirë: të mbyllin shitjet dhe të nxisin rritjen e të ardhurave. Duke kanalizuar drejtimet e shitjeve te ekipi i shitjeve përmes këtij tubacioni kritik, konvertimi përmirësohet. Gjenerimi i plumbit është efikas dhe i fuqishëm për kompanitë që duan të zgjerojnë gjurmën e tyre. Në fund të fundit, një program i gjenerimit të drejtimit B2B identifikon klientët e kualifikuar, përforcon proceset e vendimmarrësve dhe kursen kohë dhe para në zhbllokimin e mundësive të reja të biznesit.
Si të përdorni telemarketing B2B për gjenerimin e drejtuesve
-