Gjithmonë ka vend për përmirësim,

Solve china dataset issues with shared expertise and innovation.
Post Reply
tanjimajha12

Gjithmonë ka vend për përmirësim,

Post by tanjimajha12 »

Ju mund të mendoni se pasi të keni goditur 'publish', puna juaj ka përfunduar. Fatkeqësisht, ky nuk është rasti kur bëhet fjalë për përmbajtjen.

madje edhe për bloget ose faqet Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024 tuaja me performancë më të mirë. Informacioni mund të vjetërohet veçanërisht nëse përdorni statistika ose nëse përfshini raporte të palëve të treta. Fjalët kyçe gjithashtu hyjnë dhe dalin nga moda, kështu që ato që keni identifikuar për një fushatë gjashtë muaj më parë mund të mos kërkohen më fare tani.

Kështu që ju gjithmonë duhet të optimizoni përmbajtjen tuaj. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të kryeni një auditim të SEO-së tuaj në vend , veçanërisht për faqet kyçe që nxisin klientët ose të ardhurat. Ju gjithashtu duhet të mbani një sy se si funksionon përmbajtja dhe nëse shihni një rrëshqitje në shikime ose drejtime, përpiquni të identifikoni pse. Ju mund ta bëni këtë duke parë të dhënat tuaja dhe duke zgjedhur përmbajtjen që është parë një rënie me kalimin e kohës.

Në DMI, ne kemi punuar me Wolfgang Digital për të optimizuar bloget tona duke përdorur taktikat e SEO . Kjo përfshinte përfshirjen e fjalëve kyçe përkatëse, përmbajtjen freskuese dhe përfshirjen e lidhjeve të brendshme për të rifreskuar përmbajtjen me performancë të lartë. Si rezultat, në vetëm një tremujor pamë një rritje prej 143 për qind të të dhënave nga blogu nga viti në vit.

“Pjesa më e rëndësishme e çdo strategjie të përmbajtjes së SEO është përdorimi i sa më shumë frutave të ulëta që të jetë e mundur. Përpara se të krijonim shumë përmbajtje të reja, e dinim se ishte e rëndësishme të identifikonim postimet që kishin potencialin të renditeshin më lart për termat e tyre ekzistues të kërkimit, ndërkohë që merrnim shikueshmëri për terma më të gjatë përmes optimizimit të përmbajtjes që konkurronte më fort me faqet ekzistuese të rangut më të lartë. . Nëpërmjet fuqisë së lidhjeve të brendshme, ne kapitalizuam përmbajtjen ekzistuese të DMI për të krijuar një 'ekosistem' në të cilin një faqe forcon tjetrën duke shpërndarë kapitalin e lidhjeve në mënyrë më efikase,” Lorna Franklin, Drejtuese e Klientit, Wolfgang Digital.

Shikoni webinarin tonë se si të krijoni përmbajtje që garantohet të angazhojë audiencën tuaj për disa këshilla mbi autenticitetin dhe krijimin e përmbajtjes.
Post Reply